2014: Hope and Faith During Times of F.U.D. (Fear, Невизначеність і сумніви)

 

Ми зіткнемося особистим життям проблеми. Це визначеність. Як ми стикаємося з проблемами є інша річ. I learnt first hand that God brings hope. Надії, яка дозволила моя віра рости під час кар'єру виклик. Це моя історія з Богом.

Я працюю на глобальні його компанія. За останні 18 місяців, Я був Азії менеджера з добре відомий японський клієнтом. У лютому місяці 2014, Цей клієнт оголосив шокуюча новина, що вони планують вихід індустрії ПК. Це було важко Новини за мій обліковий запис команди, тому що це означало, що нам довелося шукати нову роль, після того, як наш клієнт виходили з бізнесу.

Особисто для мене і моєї дружини, Це був важкий час. Я був єдиним годувальника для сім'ї. Мені довелося шукати нову роль, це точно. Багато питань перетнув наших умах. Я шукаю щось всередині або ззовні? Ми вважаємо, переїзду в зелені пасовища? Багато питань, мало відповіді.

Залежність від слова Божого

Одним з ключових основ, що відбувається під час складний сезон перехід тримав мене було слово Боже. Коли я почув новину, що мій клієнт був вихід із ПК бізнес, the Word of God reminded me in James 1:2 “Дорогі брати і сестри, будь-яких неприємностей, коли прийшов Вас способом, Вважайте, що це можливість для великою радістю. Бо ви знаєте, що при випробуванні вашої віри, вашу витривалість має шанс зрости. Так нехай воно рости, для коли вашу витривалість повністю розроблені, Ви будете досконалі і, необхідності нічого” (ПМТ)

Я була оскаржена слово Боже ' дивитися вперед "в цьому сезоні, тестування. Throughout the few months of job hunting, Бог рекомендував мені через багато віршів, які він хотів би піклуватися про мене. Я мав мій важкі моменти, чи варто цьому вірити чи не тому, що я не міг ’ t відразу побачити, як були справи до влаштовуватися. Мій скінченних розум не міг ’ t зрозуміти або зрозуміти, де вів шлях – although I knew that He would create for me a ‘straight path’. Я знав, що Бог є реальним, and the Word kept speaking that God would see my family through. Як саме, і коли була невідомі. Певні було що подорож збирався бути з Богом. I think humans like immediate answers to our challenges. Отримав виклик? Знайти відповідь – зараз! Пропустити процес, get the solution. Однак, Я дізнався, що процес вчилися довіряти Бога було більш важливим. God was going to reveal His goodness to me in the season of trial.

Облицювання страху, Невизначеність і сумніви

job-hunt

Я спробував з ряду ролей після знаючи мій клієнт виходу оголошення. Друзі рекомендував мені ролей, і я мав кілька розмов з мисливців за головами, а. Відповіді на роботу, я застосував для було змішано…. Деякі менеджери по найму відповів, деякі не став, відповідати на запити. Я мав мій злети і падіння, проходять через емоції застосування і співбесіду на робочих місць .

Це прорив відбувся в квітні. Вона принесла надію. В той час, як я застосував для внутрішніх важливу роль, там був паралельних запит від моїх попередніх обліковий запис команди для добре відомі США засновані клієнта надати їм допомогу в чверть. Мій колега, який був керуючим нас засновані клієнта було перерви короткостроковій перспективі, і їм потрібен хтось, хто знав США на основі клієнт для покриття на рахунок. Раніше я був Диспетчер облікових записів до цього клієнта, і він зробив сенс у тих, хто був знайомий. Я сказав, ' ОК’ допомогти з знаючи, що я все ще повинен був забезпечити свою роботу.

Кілька тижнів потому, Я був запрошений йти до мого штаб-квартир корпорацій в Сполучених Штатах для планування засідань. За випадковим збігом, HR організовані інтерв'ю для мене на роль, я застосував для протягом одного тижня, що я прямував до мого штаб-квартири. Замість того, щоб робити інтерв'ю по телефону, Я був в змозі організувати лицем до лиця інтерв'ю з менеджер по найму і його співробітники, як вони були засновані в США. Лицем до лиця інтерв'ю завжди є більш ефективним проти телефонних інтерв'ю: на мій погляд.

Віра виникає з надією

WP_20140420_08_59_52_Pro

Як я був летить в США, думка прийшла мені в голову, в той час, як я був сидить на площині. Питання промайнула в голову і спитав, «Іван, Тепер у вас надії?”. Я швидко зрозумів питання і визнали, що Бог використовував цей тимчасовий призначення дати мені «надії», що Бог може використовувати будь-яких обставин виробити від мого імені. Як би там не було, what was the likelihood and timing that I was asked to support my previous client whilst I applied for a new role, і тоді лицем до лиця інтерв'ю настроїли на тому ж тижні я був подорожі до мій головний офіс? Impossible in my opinion. Але це сталося. З цього моменту, Я відчував себе дуже багато чого в стані спокою, які речі будуть працювати для мого доброго.

Я мав численних інтерв'ю протягом наступних декількох тижнів. Я випробував багато користь з Богом і людиною, під час процесу . Наприклад, the final interviewer told my hiring manager that he didn’t need to interview me. Він цитував, “Він вже знав, що мене і моїх можливостей”. До кінця травня, I was shortlisted and selected for the new role. I signed the new contract with HR with the plan to commence my new role on June 2. HR сказав, що ’ s дуже рідкісна для інтерв'юер знижуватися інтерв'ювання кандидатом в моїй компанії, але я знав, що Бог показав мені користь.

Євр. 11:1 "Віра є впевненість, що те, що ми сподіваємося, що для буде насправді сталося в; Це дає нам впевненість речі ми не можемо бачити" (ПМТ)

У результаті, Я дізнався, що Бог створює надії. З надією, Я був в змозі мати віру і впевненість, що Бог пошле мені вигідну позицію. Без надії як основу, не може бути віри. Ніякої надії, немає віри. Маємо надію, Віра. Бог може використовувати будь-який, будь-яких обставин і будь-якій ситуації виробити речей для нас. Він є той, хто нас підтримує. When I finally signed my formal paperwork with HR to start my new role, Я думав, що великі і добрий Бог був. Він приніс надії в складній ситуації. Паралельно, Я був в змозі допомогти з моїх попередніх обліковий запис команди під час свого часу необхідності. Він розроблений для обох сторін.

Коли я оглядаюся назад, Я був більш глибокий досвід з Богом. Я була оскаржена, але він організував все. Мої основні уроки були:

1. Слово Боже надає консультації під час судового розгляду. Залежно від слова Божого = залежно від Ісуса. Ісус є слово (Джон 1:1). Без слова, щоб спонукати нас, те, що ’ s нашої основі, щоб обличчя життя кидає виклик?

2. Бог дає надію. Молитися Богу, надії принести надію нашої ситуації!

3. З надією, Ми можемо мати віру в Бога (Євр. 11:1)

4. Watch Him deliver you

 

За: Іван Чан

31 May 2014

Translation


Set as default language
 Edit Translation
by Transposh - translation plugin for wordpress
admin Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.