2014: Hope and Faith During Times of F.U.D. (Fear, Няўпэўненасць і сумневы)

 

Мы сутыкнецца жыццёвыя праблемы. То ёсць упэўненасць,. Як мы сутыкаемся з праблемамі гэта зусім іншая справа. I learnt first hand that God brings hope. Спадзяюся, што дазволіла мая вера расці на працягу кар'еры выклік. Гэта мая гісторыя з Богам.

Я працую на глабальным ІТ-кампаніі. За апошнія 18 месяцаў, Я быў менеджэр Азіі ў вядомай японскай кліента. У лютым месяцы 2014, гэты кліент абвясціў шакавальную навіна, што яны плануюць для выхаду з галіны ПК. Цяжка было навіной для маёй каманды рахункі, таму што гэта азначала, што мы павінны былі шукаць новую ролю, як толькі наш кліент выйшаў з бізнэсу.

Асабіста для мяне і маёй жонкі, гэта было цяжкі час. Я быў адзіным карміцелем для сям'і. Мне давялося шукаць новую ролю, гэта дакладна. Многія пытанні перасеклі нашы розумы. Ці павінен я шукаць нешта ўнутры ці звонку? Хіба мы разгледзець пытанне аб пераводзе да лепшага жыцця? Шмат пытанняў, маленькія адказы.

Залежнасць ад Божага Слова

Адным з ключавых слупоў якая дапамагла мне працягваць у цяжкія сезону пераходу было Слова Бога. Калі я пачуў навіну, што мой кліент, які выходзіць з ПК бізнес, the Word of God reminded me in James 1:2 "Дарагія браты і сёстры, калі непрыемнасці любога роду прыходзяць вам шлях, разглядаць яго як магчымасць для вялікай радасці. Бо вы ведаеце, што, калі ваша вера выпрабоўваецца, цягавітасць мае шанец вырасці. Дык няхай растуць, калі цягавітасць цалкам распрацаваны, вы будзеце дасканалыя ва ўсёй паўнаце, не маючы патрэбы нічога" (NLT)

Я быў кінуты выклік са Словам Божым, каб "глядзець наперад", каб у гэтым сезоне тэставання. Throughout the few months of job hunting, Бог заклікаў мяне праз многія пісанні, што, што будзе клапаціцца пра мяне. У мяне былі свае цяжкія моманты, верыць ці не, таму што я не мог адразу ўбачыць, як ідуць справы атрымоўвацца. Мой абмежаваны розум не мог зразумець ці зразумець, дзе шлях вядзе – although I knew that He would create for me a ‘straight path’. Я ведаў, што Бог рэальны, and the Word kept speaking that God would see my family through. Дакладна, як, і калі быў невядомым. Што быў упэўнены ў тым, што падарожжа збіралася быць з Богам. I think humans like immediate answers to our challenges. Атрымаў выклік? Знайсці адказ – зараз! Перайсці працэс, get the solution. Аднак, Я даведаўся працэс навучання давяраць Богу было больш важным. God was going to reveal His goodness to me in the season of trial.

Абліцоўванне страх, Няўпэўненасць і сумневы

job-hunt

Я спрабаваў на працягу многіх роляў, даведаўшыся выхаду аб'явы майго кліента. Сябры рэкамендавалі мне роляў, і ў мяне было некалькі размоваў з галавы паляўнічых, а. Адказы на працоўныя месцы, я, якія ўжываюцца да было змяшанае ўражанне…. некаторыя менеджэры па найму адказаў, некаторыя не турбавала адказваючы. У мяне былі свае ўзлёты і падзенні перажывае эмоцыі прымянення і інтэрв'ю для працоўных месцаў .

Прарыў адбыўся ў красавіку. Гэта дало надзею. У той час як я падаў заяву на пэўнай унутранай ролі, была раўналежная запыт ад майго папярэдняга рахунку каманды для вядомай базе ЗША кліента каб дапамагчы ім на працягу чвэрці. Мой калега, які быў кіраўніком кліента, заснаваную ЗША прымаў кароткатэрміновага перапынку, і яны павінны кагосьці, хто ведаў кліента, заснаваную ЗША, каб пакрыць рахункі. Я раней быў менеджэр, каб гэтага кліента, і гэта мела сэнс, каб прынесці ў тых, хто быў знаёмы. Я сказаў, 'ОК’ дапамагчы ведаючы, што я ўсё яшчэ павінен быў забяспечыць сваю ўласную працу.

Некалькі тыдняў праз, Я быў запрошаны, каб пайсці ў маёй карпаратыўнай штаб-кватэрай у ЗША для сустрэчы планавання. Па супадзенні, HR арганізаваў інтэрв'ю для мяне на ролю я падаў заяву на працягу той жа тыдні, што я накіроўваўся ў маіх штаб-кватэры. Замест таго, каб рабіць інтэрв'ю па тэлефоне, Я быў у стане арганізаваць тварам да твару інтэрв'ю з мэнэджарам па найму і яго супрацоўнікаў, як яны былі заснаваныя ў ЗША. Тварам да асобе інтэрв'ю заўсёды больш эфектыўныя супраць тэлефонных інтэрв'ю, на мой погляд.

Вера Узнікае ад Надзеі

WP_20140420_08_59_52_Pro

Як я ўжо ляціць у ЗША, прыйшла думка ў маёй галаве, пакуль я сядзеў у самалёце. Пытанне успыхнуў на мой погляд і спытаў, "Іван, Вы цяпер ёсць надзея?". Я хутка зразумеў пытанне і прызнаў, што Бог выкарыстаў гэтую часовую заданне даць мне "надзеі", што Бог можа выкарыстоўваць любы акалічнасць працаваць на маім імя. У рэшце рэшт, what was the likelihood and timing that I was asked to support my previous client whilst I applied for a new role, а затым тварам да твару інтэрв'ю, устаноўленых на той жа тыдні я ехаў у маіх штаб-кватэры ЗША? Impossible in my opinion. Але гэта здарылася. З тых часоў, Я адчуваў сябе вельмі шмат у спакоі, што справы ішлі працаваць для майго дабра.

У мяне было некалькі інтэрв'ю на працягу бліжэйшых некалькіх тыдняў. Я адчуў шмат добразычлівасць ад Бога і чалавека ў працэсе . Напрыклад, the final interviewer told my hiring manager that he didn’t need to interview me. Ён працытаваў, “ён ужо ведаў мяне і маіх магчымасцяў”. Да канца траўня, I was shortlisted and selected for the new role. I signed the new contract with HR with the plan to commence my new role on June 2. HR сказаў, што гэта вельмі рэдкае для інтэрв'юер зніжацца інтэрв'ю ў кандыдата ў маёй кампаніі, але я ведаў, што Бог паказаў мне ласку.

Габрэяў 11:1 "Вера ёсць упэўненасць, што тое, што мы спадзяемся на самай справе адбудзецца; гэта дае нам упэўненасць у рэчах, якія мы не можам бачыць " (NLT)

У цэлым, Я даведаўся, што Бог стварае надзею. З надзеяй, Я быў у стане мець веру і ўпэўненасць, што Бог дасць мне прыдатную працу. Без надзеі ў якасці асновы, не можа быць вера. Няма надзеі, няма веры. Ёсць надзея, мець веру. Бог можа выкарыстоўваць любы, любая акалічнасць і любая сітуацыя для працы рэчы для нас. Ён з'яўляецца тым, хто падтрымлівае нас. When I finally signed my formal paperwork with HR to start my new role, Я думаў, як вялікі і добрай Бог быў. Ён прынёс надзею ў складанай сітуацыі. Паралельна, Я быў у стане дапамагчы маю папярэднюю каманду рахункі ў працэсе іх час патрэбы. Ён працаваў для абодвух бакоў.

Калі я азіраюся назад, У мяне быў глыбокі вопыт з Богам. Я быў кінуты выклік, але Ён арганізаваў усё. Мае ключавыя ўрокі былі:

1. Слова Божае дае парады ў час выпрабаванняў. У залежнасці ад Слова Божага = у залежнасці ад Езуса. Ісус ёсьць Слова (Джон 1:1). Без Словы заахвочвання нас, што наша база да твару жыццёвыя праблемы?

2. Бог дае надзею. Маліцеся за Бога надзеі прынесці надзею нашай сітуацыі!

3. З надзеяй, мы можам мець веру ў Бога (Габрэяў 11:1)

4. Watch Him deliver you

 

Па: Іван Чан

31 Май 2014

Пераклад


Ўсталяваць у якасці мовы па змаўчанні
 рэдагаванне перакладу
па Transposh - translation plugin for wordpress
Адмін Written by:

Ваш каментар будзе першым

Пакінуць каментар

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны.